Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

World of Tanks Blitz nu verkrijgbaar voor Windows 10

Geschreven door
Geplaatst op16 december 2015, 16:07 CategorieApplicaties

Wargaming, de studio achter de populaire World of Tanks-franchise, kondigt officieel World of Tanks Blitz aan voor Windows 10. De populaire online game is vanaf nu te downloaden als universele applicatie uit de digitale Windows Store.

Download nu World of Tanks Blitz

Uit het niets verscheen ineens de productpagina voor World of Tanks Blitz voor Windows 10 en vandaag verschijnt, wederom uit het niets, de aankondiging dat de game verkrijgbaar is in de digitale Windows Store als universele applicatie. World of Tanks Blitz is nu te downloaden voor Windows 10, of je nu van plan bent deze game op je tablet, pc of smartphone te gaan spelen. Blitz is wel de mobiele variant van de pc-game, maar biedt alsnog genoeg actie aan met tweehonderd tanks en spannende 7-vs-7-gevechten.

Mocht je nou nog helemaal niet bekend zijn met de basis van deze game(s), dan biedt World of Tanks Blitz op Windows 10 in elk geval een uitgebreide tutorial aan, zodat je ook als nieuwkomer tot de serie bekend kunt raken met alle fijne trucjes en meer. Je kunt missies voltooien, met veel gamers tegelijkertijd spelen en in totaal achttien gebieden gaan verkennen. Ook is er cross-platform multiplayer aanwezig: het maakt niet uit op welk platform je speelt, je kunt altijd met je vrienden spelen. Check de game via de onderstaande link.

  • World of Tanks Blitz
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.