Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ZTE Axon Max aangekondigd: phablet met 6 inch-scherm

Geschreven door
Geplaatst op21 december 2015, 17:38 CategorieAndroid

De Chinese fabrikant ZTE heeft een nieuwe phablet met een zes inch-scherm aangekondigd, namelijk de ZTE Axon Max. Dit toestel komt voorlopig alleen in China uit.

De ZTE Axon Max: phablet met een zes inch-scherm

Vandaag heeft de Chinese producent van smartphones ZTE een nieuw model aangekondigd: de ZTE Axon Max. De ZTE Axon Max is een phablet met een groot, Super Amoled- en full hd-scherm van zes inch. Deze phablet beschikt over een aparte chipset die de audio regelt, waardoor je muziek van hoge kwaliteit kunt beluisteren. Ook de camera’s zijn behoorlijke luxe: aan de achterkant bevindt zich er eentje van zestien megapixel en aan de voorkant zit een camera van dertien megapixels. De batterij heeft een vermogen van 4140 mAh.

zte-axon-max-1540x

Daarnaast beschikt de phablet over vijf energiebesparende standen en is-ie binnen dertig minuten voor zestig procent opgeladen. Onder de motorkap zit een Qualcomm Snapdragon 617-processor, 3GB aan werkgeheugen en 32GB aan intern geheugen (uitbreidbaar tot 128GB met een microSD-kaart). Verder beschikt de ZTE Axon Max over alle moderne verbindingen en populaire features en zien we dat Android 5.1 als OS staat geïnstalleerd, met daaroverheen de schil van ZTE. Dat is MiFavor, die intussen al op versie 3.5 is aangekomen.

Voorlopig komt dit toestel alleen uit in China, waar het omgerekend om en nabij de vierhonderd euro kost. Over een Europese release is helaas niets bekendgemaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.