Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ZTE presenteert phablet Axon Max

Geschreven door
Geplaatst op24 december 2015, 11:03 CategorieAndroid

De Chinese fabrikant ZTE heeft vannacht de ZTE Axon Max gepresenteerd. Het is een 6-inch Androidphablet met een full HD Amoledscherm.

De phablet loopt op Android 5.1 Lollipop met de softwareschil Mifavor 3.5 daar overheen. Het toestel is in aluminium uitgevoerd en heeft, behalve zijn enorme scherm, nog een bijzonderheid: een 13-megapixelcamera aan de voorkant. Voor selfies met een hoge resolutie.

Aan de achterkant is de camera toegerust met een resolutie van 16 megapixel. Op die achterkant vinden we ook een flitser en een vingerafdruklezer, waarmee het toestel ontsloten kan worden. Het kloppend hart van deze phablet is een Qualcomm Snapdragon 617-processor die wordt geholpen door 3GB ram. Het opslaggeheugen meet 32GB en dat kan via een micro sd-kaart worden uitgebreid.

ZTE-Axon-Max-2

De telefoon is 7,5 millimeter dik en biedt toegang tot 4G lte-netwerken. De batterij van zo’n groot toestel is natuurlijk ook groot, 4140 mAh, en deze belooft de phablet een dag lang in leven te houden. De telefoon kan worden opgeladen en op computers aangesloten via een usb type-c poort. De ZTE Axon Max wordt in het verre oosten voor – omgerekend – 432 dollar verkocht. Het is nog onzeker of, en wanneer dit toestel in Nederlandse winkels belandt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.