Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dell Latitude 12 7000 Windowstablet bedient zakelijke markt

Geschreven door
Geplaatst op6 januari 2016, 22:28 CategorieWindows

Dell voegt een nieuwe Windowstablet toe aan zijn Latitude 7000-serie. Dit is een lijn van zakelijke computers, en de prijs is er dan ook naar: ze zijn behoorlijk prijzig.

Krachtig als de Surface Pro 4

De nieuwe Latitude 12 7000 Series 2-in-1 is krachtig, maar zeer mobiel, net als bijvoorbeeld de Surface Pro 4 van Microsoft die op hetzelfde besturingssysteem loopt.

Intel Core M-chip

De Dell-tablet bezit een 5-megapixel frontcamera, een 8-megapixel achtercamera, twee usb type-c poorten, een Intel Core M-chip van de zesde generatie en tot 512GB opslaggeheugen. De grotere geheugens zijn SSD-schijven. De consument krijgt de keuze tot 8GB ram en een scherm in verschillende resoluties, waaronder 4K.

Optionele styluspen

Het apparaat kan aan een Dell Dock worden verbonden en de batterij is voorzien van de mogelijkheid om snel opgeladen te worden. Optioneel levert Dell er de Active Pen stylus bij. De tablet kan met wifi worden geleverd, maar ook met een 4G lte-ontvanger, zodat de tablet overal het mobiele internet op kan. De tabet weegt net geen anderhalve kilo en het toetsenbord dat erbij hoort, wordt er met magneetjes aan verbonden.

Vanaf 1079 dollar

De prijs begint vanaf 1079 dollar, wat een indicatie geeft voor de prijs die Dell in Nederland voor deze high-end tablets zal vragen. In Amerika is de Latitude 12 7000 vanaf februari te koop, voor Nederland is hierover nog geen informatie beschikbaar.

Onze ervaringen met de vorige serie van Dell in dit segment zijn op deze pagina terug te lezen.

  • Delen:
Dell Latitude 12 7000 (7275)
Windows 10 - Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.