Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

16GB-versie OnePlus 2 niet meer te koop in Europa

Geschreven door
Geplaatst op22 januari 2016, 17:11 CategorieAndroid

OnePlus heeft laten weten dat de 16GB-versie van de OnePlus 2 niet meer verkrijgbaar is in Europa en Noord-Amerika. Andere markten kunnen hem nog wel kopen. Mocht je nu dus een OnePlus 2-phablet willen, dan kun je alleen de 64GB-versie kiezen.

OnePlus 2 alleen in 64GB verkrijgbaar

De OnePlus 2 werd in juli onthuld en binnen een week na de aankondiging, hadden al twee miljoen mensen het toestel gereserveerd. Nu blijkt dat het goedkopere model in Noord-Amerika en Europa niet zo in trek was en dat heeft OnePlus doen besluiten de 16GB-versie uit de online winkel te halen. Dat heeft het bedrijf bevestigd tegenover de redactie van Techradar. Wanneer je nu naar de website van OnePlus gaat, dan tref je inderdaad niet meer de 16GB-variant aan. De OnePlus 2 is nu alleen nog te koop vanaf 399 euro.

Voor dat bedrag krijg je een phablet met 64GB aan interne opslagruimte en 4GB aan werkgeheugen. De 16GB-versie kostte 339 euro. Wel heeft OnePlus direct aangegeven dat je de 16GB-variant elders op andere markten verkrijgbaar blijft, zoals in India. Je zou dus nog kunnen proberen ergens een toestel te importeren. De reden dat de phablet daar wel in een goedkoper jasje verkrijgbaar is, is volgens OnePlus dat de mensen daar wel geïnteresseerd zijn in meer keuze wat de interne opslagruimte betreft.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.