Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

1Password op iOS krijgt ondersteuning voor 3D Touch

Geschreven door
Geplaatst op12 januari 2016, 9:32 CategorieApplicaties

AgileBits, de maker van 1Password, heeft laten weten dat de iOS-applicatie is voorzien van een nieuwe update, die onder meer 3D Touch toevoegt. Uiteraard werkt dat alleen op een iPhone 6S of een iPhone 6S Plus en niet op oudere modellen.

3D Touch-ondersteuning en meer voor 1Password

AgileBits, de ontwikkelaar achter de wachtwoordenmanager 1Password, heeft laten weten dat er een nieuwe update is voor de iOS-versie van de app, die met name geschikt is voor iPhone 6S- en iPhone 6S Plus-eigenaars. De app ondersteunt namelijk nu ook 3D Touch, waardoor je direct van het homescreen een zoekopdracht kunt uitvoeren, je favorieten kunt bekijken of een item kunt toevoegen. Ook kun je nu sneller door de items navigeren en entries bekijken door te swipen of door het scherm heel even ingedrukt te houden.

Deze update voegt ook nieuwe beveiligingsmaatregelen toe, voor alle iOS-eigenaars. Zo kan de app je nu helpen enkele mogelijke kwetsbaarheden op te lossen. Daarnaast is het voor gebruikers nu gemakkelijker om wachtwoorden van de ene naar de andere kluis te kopiëren, zijn de zoekopdrachten verbeterd, is er Split View-multitasking voor iPad-bezitters, Touch ID-ondersteuning en ondersteuning voor de extensies. Wil je 1Password ook op je Apple Watch gebruiken, dan kan dat ook met de gloednieuwe update, die nu te downloaden is.

  • 1Password
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.