Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Alcatel OneTouch Pixi 4-lijn en Pixi 3-tablet gepresenteerd

Geschreven door
Geplaatst op4 januari 2016, 10:35 CategorieAndroid

Alcatel OneTouch zal tijdens CES 2016 een nieuwe lijn Pixi-modellen introduceren, evenals de acht inch Pixi-tablet binnen de Pixi 3-lijn. De Pixi 4-lijn gaat van een 3,5-inch smartphone tot 7-inch tablet, met nog twee apparaten die daar tussen vallen.

Alcatel OneTouch Pixi 4-lijn: van smartphones tot tablet

Alcatel OneTouch heeft een nieuwe Pixi-lijn gepresenteerd, die tijdens CES 2016 uit de doeken wordt gedaan. Deze nieuwe lijn bevat niet alleen twee smartphones (3,5 en vier inch), maar ook een phablet met een scherm van zes inch en een tablet met een display van zeven inch. Alle toestellen draaien op een versie van Android. Verdere specs zijn er helaas nog niet gegeven, maar Alcatel noemt de toestellen wel ‘instapmodellen met een uitstekende gebruikerservaring’. Tijdens de CES-beurs in Las Vegas horen we hier meer over.

Daarnaast is ook de Pixi 3-tablet aangekondigd, een apparaat met een scherm van acht inch. Dit is de eerste Alcatel OneTouch-tablet met een Windows 10 Mobile-besturingssysteem dat geoptimaliseerd is voor tablets. Hij is helemaal eigen te maken met Color Skins- en Flip Stand-hoezen. Andere eigenschappen zijn de tv-afstandsbediening, spraakgestuurd bellen, gps en camera’s aan de voor- en achterkant van de tablet. De Pixi 3 (8) wordt begin februari verwacht. Helaas zijn er nog geen releasedata of prijzen bekendgemaakt.

  • Delen:
Alcatel Pixi 4 (7-inch)
Android Marshmallow (6.0)
Alcatel Pixi 3 (8)
Windows 10

Reacties

  1. Hans
    30 januari, 2016 om 11:13

    Mooi ding die

    Alcatel windows 10 mobile tablet en ook beter dan windows rt tablets .
    Ben benieuwd wanneer deze tablet te koop is

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.