Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android-versie Acer Liquid Jade Primo onderweg?

Geschreven door
Geplaatst op26 januari 2016, 16:24 CategorieAndroid

Mogelijk is er een Android-versie van de Acer Liquid Jade Primo onderweg. Op het toestel zal dan Android 6.0 Marshmallow meegeleverd worden. Op de phablet die in februari moet uitkomen staat Windows 10 Mobile.

Acer Liquid Jade Primo met Marshmallow?

Het duurt nu niet lang meer: volgende maand verschijnt de Acer Jade Liquid Primo in Nederland. Deze phablet draait op Windows 10 Mobile en is door middel van Continuum ook te gebruiken als een pc-vervanger voor lichte taken. Super handig: daarom staat de smartphone ook bij menig Windows-liefhebber op de radar. Android-eigenaars mogen wellicht ook gaan opletten, aangezien er nu een gerucht is opgedoken dat de phablet voorzien wordt van Android 6.0 Marshmallow. Maar wel pas later in 2016.

acer-liquid-jade-primo-android

De informatie is afkomstig uit een database entry van GFXBench. Daar is de Acer opgedoken onder de naam Acer S58A. De Windows-versie is te vinden onder dezelfde naam, maar dan zonder de A op het eind. Nu leeft het idee dat deze phablet best zou kunnen bestaan. Niet alleen door de entry en de overeenkomende naam, maar ook omdat de fabrikant wel vaker Windows- en Android-versies van dezelfde producten uitbrengt. De Acer Liquid Jade Primo heeft een 5,5 inch-scherm, Snapdragon 808, 3GB RAM en een 21 megapixel-camera.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.