Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Animebedrijf Funimation wil een Windows 10-app lanceren

Geschreven door
Geplaatst op8 januari 2016, 10:03 CategorieApplicaties

Funimation is het bedrijf dat Japanse tekenfilms (anime) vertaalt en naar het westen brengt. Binnenkort wil dat bedrijf ook een Windows 10-app lanceren, aangezien Funimation werkt aan een eigen streamingdienst genaamd FunimationNow.

Funimation werkt aan eigen streamingdienst en Windows 10-app

Mocht je bekend zijn met de Engelse versies van Japanse tekenfilmseries (anime) als Dragonball Z en Attack on Titan, dan heb je ongetwijfeld de naam Funimation al eens voorbij zien komen. Dit is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het vertalen van die anime vanuit Japan. In februari zal het bedrijf een eigen videostreamingdienst gaan lanceren, genaamd FunimationNow, in Groot-Brittannië, de Verenigde Staten en Canada. Omdat de dienst ook naar GB komt, hebben we er vertrouwen in dat Nederland niet wordt overgeslagen.

Daarom is het goed om te weten dat Funimation in elk geval werkt aan een app voor Windows 10. En die applicatie is ook nog eens universeel, dus dat betekent dat je hem op je smartphone, tablet en pc kunt gebruiken. Met FunimationNow krijgt je straks toegang tot de meest populaire en minder populaire anime, zoals Dragon Ball Z, Attack on Titan, Fairy Tail, One Piece, Tokyo Ghoul, Space Dandy en nog veel meer. Wanneer de dienst precies naar Nederland komt, is niet te zeggen, maar laten we hopen op een release in 2016.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.