Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Apple lanceert Bluetooth-oordopjes samen met iPhone 7’

Geschreven door
Geplaatst op11 januari 2016, 9:49 CategorieAccessoires

Volgens een nieuw gerucht zal Apple de iPhone 7 lanceren samen met Bluetooth-oordopjes. Oordopjes die ook echt volledig draadloos zullen zijn. Daarnaast zouden die dopjes ook niet voorzien worden van een aansluiting voor een oplader.

Gerucht: iPhone 7 krijgt Bluetooth-oordopjes

Apple zou momenteel werken aan Bluetooth-oordopjes voor de iPhone 7. Deze oordopjes zouden samen met de nieuwe iPhone gelanceerd moeten worden en ook echt volledig draadloos zijn. Ook zou er geen aansluiting aanwezig zijn voor een oplaadkabel, maar zouden ze draadloos, via een speciale hoesje, worden opgeladen. De verwachting is dat Apple de nieuwe iPhone zal lanceren zonder 3,5 mm-hoofdtelefoonaansluiting, dus zouden gebruikers hun muziek moeten afspelen via Bluetooth of nieuwe Lightning-adapters.

Vorig jaar in oktober zagen we nog dat Apple een nieuwe merknaam in handen wilde krijgen, met de naam Airpods. Dus het zou goed kunnen dat dit gerucht uiteindelijk waarheid wordt, aangezien er meerdere Apple-producten bestaan met de term ‘pod’. Daarnaast is het onwaarschijnlijk dat het bedrijf uit Cupertino de nieuwe oordoppen onder het Beats-merk zal lanceren, vanwege de mogelijkheid dat ze draadloos zijn. Daarnaast zouden de Airpods ook goed in combinatie met de Apple Watch gebruikt kunnen worden.

We moeten sowieso de presentatie van Apple afwachten. Wanneer de oordopjes worden aangekondigd, is niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.