Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Apple presenteert iPad Air 3 in maart’

Geschreven door
Geplaatst op28 januari 2016, 9:48 CategorieApple

De iPad Air 2 is alweer geruime tijd op de markt en ondanks dat we nog steeds onder de indruk zijn van deze tablet wordt het wel tijd voor een opvolger. Wanneer kunnen we deze verwachten? Volgens nieuwe geruchten zal Apple in maart de iPad Air 3 aankondigen.

iPad Air 3 aankondiging

Volgens de bronnen van het betrouwbare 9to5Mac introduceert Apple tijdens een evenent midden maart een nieuwe versie van de iPad. Het evenement zou op 14 maart moeten plaatsvinden en samen met de nieuwe iPad zou Apple de iPhone 5SE en nieuwe horlogebandjes voor de Apple Watch willen aankondigen. Ook krijgen we mogelijk nieuwe versies van iOS en WatchOS te zien.

Wat we precies van de iPad Air 3 kunnen verwachten is onduidelijk maar kijkend naar de geruchten tot op heden zou de tablet wellicht twee extra speakers krijgen, een flitser voor de camera aan de achterzijde krijgen en ondersteuning bieden voor de Apple Pencil die momenteel alleen met de iPad Pro werkt. Ook wordt mogelijk 3D Touch, de techniek die we op de iPhones terugzien, geïntegreerd.

De iPad Air 2 is al sinds oktober 2014 verkrijgbaar en afgelopen herfst besloot Apple alleen de iPad mini 4 en iPad Pro uit te brengen. Deze twee modellen hebben echter nog geen potten kunnen breken, zo bleek deze week uit de kwartaalcijfers van Apple.

  • Delen:
Apple iPad Air 2
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.