Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus Transformer Book T100HA nu te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op26 januari 2016, 11:37 CategorieWindows

Asus heeft de Transformer Book T100HA officieel gelanceerd in Nederland. Deze convertible draait op Windows 10 Home en heeft een adviesprijs van 299 euro. Het apparaat wordt in verschillende kleuren en met toetsenbord geleverd.

Asus Transformer Book T100HA nu te koop in Nederland

Vanaf nu is het mogelijk om de Asus Transformer Book T100HA te kopen in Nederland voor een adviesverkoopprijs van 299 euro. Voor die prijs krijg je het toetsenborddock erbij. Deze convertible heeft onder de motorkap een Intel Atom x5-Z8500-processor (geklokt op 1,44GHz) en 2GB aan werkgeheugen. Verder is er 32GB aan interne opslagruimte (uitbreidbaar) aanwezig. Het scherm is 10,1 inch groot en heeft een resolutie van 1280 bij 800 pixels. De accu van het apparaat moet in elk geval negen uur meegaan op een volle batterij.

Omdat de Asus Transformer Book T100HA een convertible is (een 2-in-1-tablet) die je zowel als een tablet of een laptop kunt gebruiken, wordt het apparaat geleverd met een toetsenborddock. Je hebt daarbij de keuze uit een QWERTY- of AZERTY-variant. Wil je er een met een QWERTY-toetsenbord, dan heeft de tablet een adviesverkoopprijs van 299 euro. Voor de versie met het andere toetsenbord betaal je ongeveer zeventig euro meer. De convertible is in verschillende kleuren verkrijgbaar (blauw, grijs, roze en wit) en bevat Office 2013.

Lees verder voor alle specificaties, features en prijzen.

  • Delen:
Asus Transformer Book T100HA
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.