Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus Zenfone 2 Deluxe Special Edition aangekondigd

Geschreven door
Geplaatst op26 januari 2016, 17:35 CategorieAndroid

De Asus Zenfone 3 laat nog even op zich wachten. Tot die tijd kunnen Android-liefhebbers zich vermaken met de Asus Zenfone 2 Deluxe Special Edition. De phablet beschikt over 4GB aan werkgeheugen en 256GB aan intern geheugen.

Dit is de Asus Zenfone 2 Deluxe Special Edition

Over een paar maanden zien we pas de Asus Zenfone 3, dus tot die tijd moeten we ons vermaken met andere Android-phablets – zoals bijvoorbeeld de nieuw aangekondigde Asus Zenfone 2 Deluxe Special Edition. Deze grote smartphone beschikt over een 64 bit Intel Atom Z3590 quadcore-processor, tot 256GB aan intern geheugen en maar liefst 4GB aan werkgeheugen. De originele Asus Zenfone 2 beschikt eveneens over 4GB aan werkgeheugen – als één van de eerste Android-phablets, 64GB intern geheugen en een Atom Z3580-processor.

asus-zenfone-2-deluxe-special-edition-groot

Dit nieuwe model moet iets sneller zijn dan zijn voorganger. Hoewel beide processoren op dezelfde basis zijn gebaseerd (quadcore-processor op basis van Intels Moorefield-architectuur en PowerVR G6430-graphics) kan de cpu van de Deluxe-editie snelheden van 2,5GHz en de gpu 640MHz behalen (tegenover 2,33GHz en 533MHz). Verder is aanwezig:

 • batterij van 3000mAh (in 39 minuten voor zestig procent opgeladen)
 • 5,5 inch-scherm inclusief Gorilla Glass 3
 • full hd-resolutie
 • microSD-kaartsleuf die kaartjes ondersteunt tot 128GB
 • dual sim-kaartsleuf
 • 13 megapixel-camera
 • WiFi en Bluetooth 4.0
 • Android 6.0 Marshmallow met ZenUI

Helaas heeft Asus nog niet laten weten wanneer we de Asus Zenfone 2 Deluxe Special Edition mogen verwachten en tegen welke prijs. Maar wanneer het toestel op de markt komt, dan kun je kiezen uit de varianten Silver Polygon en Carbon Night (niet alleen de kleuren zijn anders, ook de gebruikte materialen).

 • Delen:

Reacties

 1. Doflamingo
  22 februari, 2016 om 13:44

  Wanneer komt deze Asus Zenfone deluxe special edition uit in Belgie en waar kan ik hem kopen ?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.