Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Atari brengt game uit voor LGBTQ-gemeenschap: Pridefest

Geschreven door
Geplaatst op27 januari 2016, 17:20 CategorieAndroid

Atari heeft een game uitgebracht voor de LGBTQ-gemeenschap genaamd Pridefest. Deze game is nu gratis te downloaden voor Android en iOS en bevat enkele, optionele, in-app-aankopen. In deze game moet je ervoor zorgen dat alle parades goed verlopen en opgezet worden.

Pridefest van Atari: beheer je eigen parade

Atari heeft deze week een game uitgebracht voor de gemeenschap lesbian, gay, bisexual, transgender en queer (LGBTQ). In het spel krijg je de taak om een parade te organiseren die de gemeenschap zelf in het zonnetje zet. Heel de stad heeft een grijze kleur, maar wanneer jouw parade langskomt, dan verschijnen de kleuren al snel in beeld. Je kunt zelf vehikels en gebouwen maken om de stad op te vrolijken en je doel te behalen. Het doel van dit spel is om een positief beeld te geven van een gemeenschap die nog niet altijd (goed) begrepen wordt.

Je bent de burgemeester van deze kleurloze en haast zielloze stad en krijgt de taak om de stad weer tot leven te brengen. Spelers kunnen de stad personaliseren door de avatars, winkels en andere gebouwen vorm te geven zoals ze zelf willen en kunnen door een verhaalmodus met meer dan veertig missies spelen. Daarnaast bevat Pridefest enorm veel sociale features om mensen vanuit de echte wereld te verbinden met elkaar. Zo kun je met elkaar chatten, elkaar stad bezoeken en zelfs andermans steden beheren, alsof het je eigen stad is.

  • Pridefest
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.