Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Berichtendienst Line geoptimaliseerd voor iPad

Geschreven door
Geplaatst op27 januari 2016, 17:37 CategorieApplicaties

De makers van de gratis te gebruiken berichtendienst Line hebben de iPhone-versie van de app geoptimaliseerd voor de iPad. De applicatie bevat gelukkig nog heel veel van zijn eigenschappen die je ook op de iPhone tegenkomt.

Download nu Line voor op de iPad

Line heeft zijn berichtenapplicatie op iOS voorzien van een update, waardoor iPad-eigenaars nu ook goed gebruik kunnen maken van de berichtendienst. De vernieuwde app bevat veel van de functies die je ook aantreft in de iPhone-versie, zoals het versturen van berichten en het kunnen bellen met elkaar, met of zonder video. Echter, het is nog niet mogelijk om gebruik te maken van Line Pay, je vrienden op te zoeken met hun telefoonnummer, thema’s en stickers te kopen of om te bellen naar een vast telefoonnummer.

Voor de oplettende lezers: ja, er is al een iPad-applicatie van de dienst. Maar die is veel minder uitgebreid dan de nieuwe, universele versie. De twee apps doen namelijk niet hetzelfde. Zo kun je niet bellen met de oude versie, met of zonder beeld. Ook kun je de oude versie alleen gebruiken wanneer je je al geregistreerd hebt op de bestaande iPhone-versie (die nu dus geüpdatet is). Het is een onnodig verwarrende situatie die voorlopig niet zal veranderen, aangezien beide apps nu in de App Store staan. De downloadlink is echter de nieuwe versie.

  • Line
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.