Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je iPad #128

Geschreven door
Geplaatst op10 januari 2016, 8:00 CategorieApp Reviews (iOS)

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Waaronder een app waarmee je gezonde salades op tafel kunt zetten.

Salad Recipes

Zoek je een manier om je kerstkilo’s eraf te krijgen, dan is gezond eten een must. Salades zijn gezond, maar hoe maak je die? Salad Recipes geeft een zeer uitgebreid antwoord op deze vraag. Er staan wel 1500 verschillende salades in die je kunt maken en die worden met plaatjes en adviezen aan je getoond. Of het nu een kipsalade is, een maaltijdvervangende salade of een picknicksalade, een Aziatische saladeschotel of een bonensalade: je kunt het zo gek niet bedenken of het staat er wel tussen. Salad Recipes is een gloednieuwe app en hij is gratis. De Engelstalige app neemt op je iPad een kleine 26 megabyte in beslag en heeft nu al een hoge waardering gekregen van de gebruikers die hem al hebben benut om iets lekkers en gezonds op tafel te zetten.Salad Recipes

  • Salad Recipes

Timo en het toverstokje

Deze is voor de kleintjes. Het is een voorleesverhaal. Je kunt ervoor kiezen om het verhaal zelf voor te lezen, of het door Gerda Havertong (van Sesamstraat) te laten doen. Het verhaal handelt over een jongetje dat een toverstokje in elkaar knutselt, en dan zijn hele familie in dieren begint te veranderen. Dat is allemaal best leuk en aardig, totdat hij honger krijgt. Wie moet er nu eten voor hem maken? Het verhaal bevat diverse aardige effecten die te voorschijn komen als het kind er met zijn vinger op tikt. Een gegarandeerd succes voor kinderen van drie tot zes jaar oud.

Timo en het toverstokje

  • Timo en het toverstokje

Candy Crush Jelly Saga

De Jelly Queen moet hoognodig verslagen worden. Deze nieuwe variant van Candy Crush Saga heeft net zo’n eenvoudige gameplay als alle voorgaande versies, met ditmaal een wel heel plakkerige koningin in de hoofdrol. Er zijn flink wat nieuwe mogelijkheden om het spel aan te pakken. Hoewel het spel lijkt op alle voorgaande saga’s, zijn er natuurlijk allerlei nieuwe snoepjes, en elke zet verspreidt het plakkerige jelly over het scherm waardoor je in moeilijkheden kunt geraken. Kortom, het houdt je weer een flinke tijd van de straat. Het spel is gratis in de App Store.Candy Crush Saga Jelly Queen

  • Candy Crush Jelly Saga

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.