Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bèta-testers van Sony’s Marshmallow zijn tevreden

Geschreven door
Geplaatst op22 januari 2016, 9:43 CategorieAndroid

Het gros van de bèta-testers die op dit moment Android 6.0 Marshmallow op hun Sony-toestellen testen, zijn zeer tevreden over de software, aldus Sony. Tachtig procent geeft namelijk aan in de bèta te willen blijven zitten voor zo lang als mogelijk.

Bèta-testers zijn tevreden met Sony’s Marshmallow

Op dit moment is Sony bezig met het testen van Android 6.0 Marshmallow op enkele Sony-smartphones (helaas nog niet op tablets), verspreid over meerdere landen. Over die bèta is vrij weinig naar buiten gekomen, dus we weten nog niet precies wat we ervan mogen verwachten – maar dat die bèta-testers tevreden zijn, is in elk geval zeker. Sony heeft hen namelijk allemaal dezelfde vraag gesteld: hoe lang wil je nog in de bèta blijven zitten? Meer dan tachtig procent van de ondervraagden geeft aan dat ze zo lang als mogelijk willen meedoen.

Dat geeft mogelijk aan dat de software die mensen nu al bevalt, ook al is die nog niet af. Slechts een klein gedeelte van de groep geeft aan snel te willen vertrekken. Helaas is er voor beide groepen niet bekend waarom ze deze keuze hebben gemaakt, maar we kunnen ons voorstellen dat buggy software niet fijn is op een apparaat dat je dagelijks gebruikt. Aan de andere kant kunnen we ons voorstellen dat de grootste groep bèta-testers blij zijn dat Sony’s Marshmallow bijna een vanille Android-ervaring aanbiedt en hen standaard apps laat verwijderen.

Wanneer Android 6.0 voor de Sony-apparaten wordt uitgebracht, is helaas niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.