Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Commentsysteem Google Play ietwat aangepast

Geschreven door
Geplaatst op27 januari 2016, 17:48 CategorieAndroid

Google heeft Google Play ietwat aangepast. Voortaan zien je bij de comments namelijk nog maar één duimpje staan en kun je berichten als spam markeren. Voorheen kreeg je te maken met een duimpje omhoog en een duimpje omlaag.

Google Play krijgt andere ratingsysteem voor comments

De laatste tijd sleutelt Google flink aan Google Play, de digitale winkel van Android. De zoekmachinegigant wil ervoor zorgen dat je zo veel mogelijk waardevolle informatie in één keer op het scherm van je smartphone of tablet te zien krijgt. Daar waar eerder de verandering werd doorgevoerd dat je kon zien hoe vaak er iets over een bepaalde app werd gezegd en door wie, kun je nu zelf snel invloed uitoefenen op dat commentsysteem. Niet met twee duimpjes, maar ditmaal nog maar met één. En de optie iets als spam te markeren.

Je kunt comments als spam markeren door op de drie puntjes naar het duimpje omhoog te tappen (het overflow-menu), waarna de optie vanzelf in beeld verschijnt. Daarna heb je de mogelijkheid daadwerkelijk op spam te drukken. Of het de beste manier is om te achterhalen of iets goed of slechts, valt natuurlijk nog te bezien. Maar wanneer een review goed is, dan heb je in elk geval meteen de optie dat aan te geven. Het kan zijn dat je nog heel even moet wachten totdat de verandering zichtbaar is – bij ons is hij in elk geval al live gegaan.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.