Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste mobiele games uit 2015 voor op je tablet

Geschreven door
Geplaatst op1 januari 2016, 12:00 CategorieAndroid

In 2015 zijn er een hoop games uitgebracht en in dit artikel hebben we, naar onze mening, de beste drie mobiele games van 2015 uitgezocht.

Fallout Shelter (gratis)

In de game Fallout Shelter stap je in de schoenen van de beheerder van waarschijnlijk Vault 666 en moet je ervoor zorgen dat niemand iets tekort komt. De Vault waarvan jij de leider bent biedt onderdak aan de mensen die wat kunnen bijdragen aan het systeem binnenin, dat zorgt voor eten, drinken en natuurlijk energie. Hoe meer kamers je bouwt, hoe groter de kans is dat je het einde van de wereld overleeft – maar het kan natuurlijk op ieder moment fout gaan. Of dat nou komt door toeval of het maken van een verkeerde keuze, dat maakt niet uit.

fallout-shelter-groot

  • Fallout Shelter

Angry Birds 2 (gratis)

Een game die het binnen twaalf uur voor elkaar krijgt meer dan een miljoen keer gedownload te worden, is een game die geclassificeerd wordt als één van de beste mobiele games van het jaar. Angry Birds 2 biedt je 25 levels waarvoor je nog niets hoeft te betalen, maar laat daarna wel een lawine aan microtransacties los – één van de grootste features waar de meeste kritiek op is verschenen in de de eerste dagen. Desondanks zien we echt wel dat Angry Birds nog steeds leuk is om te spelen en dat heeft alles te maken met de verfijning van de basis-gameplay.

  • Angry Birds 2

Rayman Adventures (gratis)

Net zoals in de vorige games ziet ook Rayman Adventures er verbluffend uit met soepele animaties en mooie 2D character artwork. Dit nieuwe avontuur geeft je als speler meer ruimte om te bewegen en dus ook om te ontdekken, wat de gameplay eigenlijk alleen maar ten goede komt. Wel is het nog zo dat Rayman automatisch rent, maar met een simpele veeg over scherm verander je zijn richting. Veeg je nog een keer in de richting waarin Rayman rent, dan doe je een aanval. Tap je op het scherm, dan springt hij. Let wel op de in-app-aankopen.

  • Rayman Adventures

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.