Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #130

Geschreven door
Geplaatst op9 januari 2016, 8:00 CategorieAndroid

Iedere week bekijken we de beste nieuwe Android apps voor op je tablet. Deze keer onder andere de officiële app van het televisieprogramma Wie is de Mol?.

Wie is de Mol?

Het televisieprogramma Wie is de Mol? heeft ieder jaar nog altijd trouwe kijkers, die het liefst niets willen missen van het programma – of ze daarvoor nou tv moeten kijken of niet. Heb je een Android-apparaat thuis liggen, dan kun je ook de officiële Wie is de Mol?-app downloaden naar je tablet. Binnen de app kun je stemmen op de mensen waarvan jij denkt dat ze de mol kunnen zijn. Je hebt honderd punten in het begin die je mag verdelen. Gaat er iemand uit waar jij op gestemd hebt? Dan ben je je punten kwijt – anders worden ze verdubbeld.

wie-is-de-mol-android

Wie is de Mol? is nu gratis te downloaden uit Google Play.

  • Wie is de Mol?

LastPass

LastPass is ook geen nieuwe app deze week, maar wel eentje die een flinke update gekregen heeft. Zo heb je nu de mogelijkheid om een noodcontact in te stellen, zodat diegene bij je wachtwoorden kan wanneer jij daartoe niet meer in staat bent. Je kunt de vertrouwde persoon toevoegen binnen de app, inclusief een wachtperiode. Degene die je hebt toegevoegd krijgt alleen toegang wanneer de wachtperiode voorbij is – anders kun je zelf nog voorkomen dat ze al je wachtwoorden inzien. Zodoende kun je dus eventueel misbruik voorkomen.

LastPass is nu gratis te downloaden uit Google Play.

  • Password Mgr Premium*

Pixelscapes Wallpaper

We behandelen ze niet vaak op Tablets Magazine en dat komt doordat ze niet altijd mooi zijn of veel van je batterij vreten: bewegende achtergronden. Maar de app met drie bewegende achtergronden die deze week is uitgekomen bevat wel hele mooie plaatjes. Alle drie de bewegende afbeeldingen ziet er spetterend uit en stralen een rust uit. Bedenk wel dat bewegende achtergronden altijd meer van je batterij vragen dan statische varianten, dus mensen die nog een ouder Android-apparaat thuis hebben liggen raden we af de app binnen te halen.

Pixelscapes Wallpaper kost je eenmalig 1,14 euro en is nu te downloaden uit Google Play.

  • Pixelscapes Wallpaper

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.