Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #131

Geschreven door
Geplaatst op16 januari 2016, 8:00 CategorieAndroid

Iedere week bekijken we de beste nieuwe Android apps voor op je tablet. Deze keer onder andere een app die kan functioneren zoals Android Auto, maar dan op je tablet.

AutoMate – Car Dashboard

Eén van de meest opvallende apps deze week is AutoMate. Dit is een app die in principe Android Auto is (het OS voor in de auto), maar dan op het scherm van je smartphone of tablet. Dit is vooral handig voor de mensen die vaak hun mobiele apparaten als navigator gebruiken in de auto, vooral ook omdat de ontwikkelaar van deze app schaamteloos bijna de complete interface van Android Auto heeft overgenomen. Zo hoef je niet op kleine knopjes te tappen tijdens het rijden en zijn de notificaties ook zo weg te vegen van het scherm.

AutoMate – Car Dashboard is gratis te downloaden uit Google Play.

  • AutoMate - Car Dashboard

Open Link With…

Met de app Open Link With… ben je in staat links te openen vanuit de ene app in de andere applicatie. Zo ben je bijvoorbeeld in staat om websites in een andere browser te openen (mits je die hebt geïnstalleerd) wanneer een specifieke pagina niet goed is geoptimaliseerd voor jouw browser, zonder dat je de standaard app hoeft te vervangen. Ook kun je er bijvoorbeeld voor kiezen YouTube-video’s te openen in de officiële, mocht dat niet automatisch gebeurd zijn. Je kunt die handelingen verricht door op de Deel-knop binnen de app te drukken.

open-link-with-android

Open Link With… is gratis te downloaden uit Google Play.

  • Open Link With...

LEGO Lord of the Rings

Vanaf nu kun je de Nintendo DS- en PlayStation Portable-versie van LEGO Lord of the Rings downloaden voor Android, terwijl de game al sinds medio 2013 verkrijgbaar is voor iOS. Deze game vertelt het verhaal van de drie Lord of the Rings-films, zoals de console-versie dat ook deden en biedt een hoop levels aan, die aan elkaar verbonden zijn met een grote hubwereld (uiteraard Middle Earth). Het spelt biedt de vertrouwde LEGO-gameplay aan: je zult dus veel steentjes moeten verzamelen en personages moeten vrijspelen.

lego-lord-of-the-rings-groot

LEGO Lord of the Rings kost eenmalig 5,53 euro.

  • LEGO Lord of the Rings

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.