Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #132

Geschreven door
Geplaatst op23 januari 2016, 8:00 CategorieAndroid

Iedere week bekijken we de beste nieuwe Android apps voor op je tablet. Deze keer onder andere een app die automatisch WhatsApp bèta’s downloadt.

SKRWT

SKRWT is één van die apps die wel beschikbaar is op iOS, maar tot afgelopen week nog niet op Android. Daar is nu verandering in gekomen. SKRWT wordt beschouwd als één van de betere applicaties als het om het bewerken van je foto’s gaat, omdat je er de kleinste details mee kunt aanpassen. Wanneer je deze app in combinatie met je foto’s gebruikt, dan kun je er ook allerlei toffe effecten overheen gooien. Ook biedt SKRWT de optie om te spelen met het perspectief van de camera. Voor net geen euro kun je er flink mee experimenteren.

skrwt-groot

SKRWT is nu te downloaden uit Google Play en kost eenmalig 0,91 euro.

  • SKRWT

PhotoAffix [BETA]

We blijven nog even bij de apps waarmee je foto’s bewerken. Want deze week is er ook nog een andere fotobewerkapplicatie uitgebracht, in bèta weliswaar: PhotoAffix. Deze applicatie stelt gebruikers in staat foto’s aan elkaar te verbinden; hetzij horizontaal of verticaal. Het resultaat moet in elk geval één gecombineerde afbeelding opleveren. Handig voor de mensen die on the go moeten werken met afbeeldingen die meer dan één onderwerp moeten belichten (bijvoorbeeld bloggers of videomakers die op zoek zijn naar een passende uitgelichte afbeelding).

photoaffix-groot

PhotoAffix is nu gratis te downloaden uit Google Play.

  • PhotoAffix

WhatsApp Beta Updater

Wanneer je bekend bent met WhatsApp en het nieuws over de berichtendienst op de voet volgt, dan weet je dat er vaak meerdere versies in omloop zijn, die allerlei andere features met zich meebrengen (of soms weer weghalen). Omdat het nogal een taak is om te checken of er een nieuwe WhatsApp-versie beschikbaar is, die niet via Google Play wordt gedistribueerd, is er de app WhatsApp Beta Updater. Deze checkt voor jou of er een nieuwe versie beschikbaar is, waarna je kunt besluiten hem te downloaden of niet.

whatsapp-beta-apps

WhatsApp Beta Updater staat niet in Google Play. Je kunt het apk-bestand hier downloaden.

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.