Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #133

Geschreven door
Geplaatst op30 januari 2016, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw Android tablet. Deze keer onder andere een fraai nieuw keyboard voor je Android-tablet of -smartphone.

Chrooma Keyboard

Apps waarmee je een nieuw keyboard aan je tablet of phablet toe kunt voegen zijn er al honderden, maar mocht je jouw keyboard nog niet gevonden hebben dan is Chrooma Keyboard wellicht interessant. Dit on-screen toetsenbord focust zich op personalisatie, onder meer qua kleur en de hoogte. Ook worden standaard Arabische karakters ondersteund en is er een speciale nachtmodus die ingeschakeld wordt zodra het omgevingslicht afneemt. Een interessant keyboard dat zeker het proberen waard is.

Chrooma-keyboard

Chrooma Keyboard is voor 1,49 euro te downloaden uit de Google Play Store.

  • Chrooma Keyboard

Piktures 2.0

Je tablet of smartphone staat waarschijnlijk vol met foto’s en die wil je op een eenvoudige en toegankelijke manier bekijken. Als je de perfecte album-app nog niet gevonden hebt dan is Piktures 2.0 het overwegen waard. Deze vernieuwde app biedt een eenvoudige interface en middels swipes (gestures) krijg je toegang tot handige menu’s om je foto’s bijvoorbeeld op locatie, album of datum weer te geven. Nieuw is ook de mogelijkheid om foto’s en video’s in beveiligde mappen te plaatsen, zodat ze alleen toegankelijk zijn voor diegenen die de pincode weten.

Piktures

Piktures 2.0 is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Piktures

Google Hangouts 7.0

Google heeft een nieuwe versie van Google Hangouts uitgebracht: versie 7.0. Hangouts 7.0 is momenteel alleen beschikbaar voor Android-gebruikers. De nieuwste versie van de berichtenapplicatie introduceert quick replies: gebruikers zijn nu in staat om direct vanuit de notificatiebalk te reageren op elkaar, zonder de app daadwerkelijk te hoeven openen. Dat doe je door op ‘beantwoorden’ te tappen.Daarnaast is het nu mogelijk een gesprek aan je homescreen toe te voegen.

Google-hangouts

Google Hangouts is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Hangouts

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.