Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #130

Geschreven door
Geplaatst op24 januari 2016, 13:41 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Onder meer een app waarmee je leert hoe je je eigen iOS-apps kunt maken.

Swifty

Swifty

Swifty is een app voor mensen die hun eigen iOS-apps willen maken, en op een eenvoudige manier willen leren programmeren. Swifty helpt de aankomende app-ontwikkelaars stap voor stap door dat proces heen. De bedenker van Swifty vindt dat programmeren vooral leuk moet zijn, dus de app is hier en daar ‘opgeleukt’ zodat de programmeurs in spe het niet al te saai gaan vinden.

Swifty is gratis in de App Store, maar als je gaandeweg meer wilt weten over het programmeren van apps voor de iPad (en de iPhone), moet je hoofdstukken bijkopen.

  • Swifty

SnurkLab

SnurkLab

Natuurlijk snurkt u niet. Al die klachten van degene die naast u ligt, ten spijt. Maar misschien is het toch eens tijd om stiekem de app SnurkLab op de iPad te installeren, en die op het nachtkastje te leggen. Deze app meet de hele nacht het gesnurk in de slaapkamer, de kracht ervan, en geeft ’s ochtends zelfs scores – afgezet tegen snurkers over de hele wereld – om aan te geven hoe erg (of juist niet) het is. Blijkt u nou toch te snurken, dan geeft de app nuttige aanwijzingen en tips hoe dat verminderd kan worden.

SnurkLab is gratis te downloaden uit de App Store. Er is ook een premiumversie te koop zonder advertenties, die kost 6,99 euro.

  • SnurkLab

Lego Star Wars The Complete Saga

Lego Star Wars, the complete saga

Uitgespeeld met de drie Star Wars-spellen die wij eerder onder de aandacht brachten, maar nog niet klaar met het thema? Dan is hier nog wat op dat gebied. Al eerder hebben wij aandacht besteed aan Lego Star Wars. Een spel waarin je de hoofdfiguren uit de Star Wars films bestuurt die uit legoblokjes zijn opgebouwd. Sla je je tegenstander kort en klein met je lichtzwaard, dan vloeit er geen bloed, maar legoblokjes.

Lego Star Wars is tegenwoordig gratis te downloaden, maar wil je meer episodes dan alleen de eerste, dan moet je wel de beurs trekken.

  • Lego Star Wars
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.