Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #131

Geschreven door
Geplaatst op31 januari 2016, 7:00 CategorieApp Reviews (iOS)

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Onder meer een app waarmee je films naar de iPad kunt streamen vanaf je Macbook.

Air Video HD

Heb je een iPad met maar 16GB opslaggeheugen, en wil je toch alle films in HD zien op het tabletscherm? Dan is Air Video HD voor een paar euro je grootste vriend. Deze app laat je films die op je macbook of iMac staan, streamen naar je iPad. Dat gaat zo goed dat de app momenteel met vijf sterren wordt gewaardeerd in iTunes. De beperkte ruimte op de iPad is met deze app geen probleem. Wil je met de iPad op pad zonder Macbook, dan is het mogelijk om een film toch naar de iPad over te zetten. Bekijk je een film op de Macbook en wil je verder kijken op de iPad, dan wordt de draad opgepakt op het punt waar je bent gestopt.

Air Video HD

Air Video HD is voor 4,99 euro te krijgen in de App Store.

  • Air Video HD

The Divergent Series Fandom

Fans van de filmserie Divergent weten het allang: op 18 maart gaat de derde film in premiere in de bioscopen. Allegiant belooft nog bloedstollender te worden dan de andere twee films, Divergent en Insurgent samen, en de hoofdpersonen Tris en Four moeten alles op alles zetten om de omheinde stad waar ze nooit buiten zijn geweest, te redden van onheil dat juist van buiten komt. Wil je nou alles weten van de aankomende film, van de hoofdpersonen en de acteurs, dan is het een idee om de app The Divergent Series Fandom te installeren. Zo mis je geen enkel nieuwtje rondom deze succesvolle filmserie.

Allegiant

The Divergent Series Fandom is gratis te downloaden in de App Store.

  • The Divergent Series Fandom

3D Earth – weather forecast and widget

Weeramateurs zullen deze app geweldig vinden, maar ook als je gewoon geïnteresseerd bent in de bewegingen in onze atmosfeer is deze app prachtig om te zien. Je ziet een simulatie van de aardbol met de weerstromen. Je kunt op steden inzoomen en het lokale weerbeeld daar gedetailleerd in beeld krijgen, inclusief de weersvoorspellingen. De app laat temperaturen, luchtvochtigheid, windkracht, luchtdruk en ook nog een wereldklok zien, en je kunt kiezen of je de app drie uur of vijftien dagen laat voorspellen, en alles daartussen.

3D Earth - weather forecast and widget

3D Earth – weather forecast and widget is gratis te downloaden in de App Store. De app is tijdelijk gratis. Je kunt voor 4,99 euro ook een weerwidget downloaden vanuit de app.

  • 3D Earth - weather forecast and widget

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:
Apple iPad Air 2
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.