Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe games voor op je tablet #1

Geschreven door
Geplaatst op8 januari 2016, 12:00 CategorieAndroid

Elke week bekijken we de drie beste nieuwe games die je op je Android-tablet en iPad kunt spelen. Deze week onder meer een prachtig uitziende puzzelgame.

Blown Away (gratis / 2,99 euro)

Blown Away is typisch één van die games die je letterlijk kan wegblazen met zijn handgetekende grafische stijl. Het doet ons een beetje denken aan de vroegere dagen van Disney, maar dan wel degelijk moderner. Aangezien Blown Away een videospel is, mogen we niet alleen naar uiterlijk kijken en gelukkig zit het wat gameplay betreft ook helemaal goed met deze titel. Je poppetje kan niet springen, maar wel teleporteren van object naar object en dat levert een hoop interessante puzzels op. Van de 120 levels, kun je er dertig gratis uitproberen (op Android).

  • Blown Away

Cube Worm (gratis)

Je hebt van die games die iedereen kent en Snake staat misschien wel op dezelfde hoogte als een spel als Tetris. In Snake krijg je de taak om zo veel mogelijk puntjes op te eten, zonder je eigen staart aan te raken. Hoe meer punten je eet, hoe langer staart wordt en hoe moeilijker die opdracht is. Dat principe is nu nogmaals gebruikt, maar dan voor de game Cube Worm. Dit is een belachelijk moeilijk, maar ook heel leuk spel – je bestuurt de aldoor langer wordende worm op een kubus die ook in beweging is. Soms is je worm zelfs buiten beeld…

cube-worm-android-ios

  • Cube Worm

Worms 4 (2,49 euro / 4,99 euro)

Mocht je destijds achter het net hebben gevist toen de game Worms 4 uitkwam voor iOS, dan hebben we nu (wellicht) goed nieuws: het spel is nu ook verkrijgbaar voor Android. Ook in dit spel speel je met enkele wormen die zichzelf opblazen met een arsenaal waar je u tegen zegt, maar ook met grappige wapens zoals een superschaap. De wormen zelf hebben eigen karakters en gooien de ene one-liner na de andere eruit, gebaseerd op culturele referenties en meer. Uiteraard kun je Worms 4 ook met je vrienden op één scherm of online spelen.

  • Worms 4

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.