Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe games voor op je tablet #2

Geschreven door
Geplaatst op15 januari 2016, 12:00 CategorieAndroid

Elke week bekijken we de drie beste nieuwe games die je op je Android-tablet en iPad kunt spelen. Deze week onder meer een vervolg op een puzzelspel.

The Room Three (4,99 euro)

In de gameserie The Room zitten spelers opgesloten in een groot landhuis. Het doel is om alle puzzels in alle kamers op te lossen, terwijl je meer en meer leert over het huis waarin je bent opgesloten. De puzzels zijn niet gemakkelijk, maar wel uitdagend en zullen je het leven zuur maken wanneer je de fout in gaat. Dit is al het derde deel in deze puzzelreeks en de delen hiervoor hebben tot nu toe mooie scores behaald in de app stores. Mocht je de vorige delen alsnog te gemakkelijk hebben gevonden, maak dan je borst maar nat voor deel drie.

the-room-three-2

  • The Room Three

Galactic Nemesis (gratis / 0,99 euro)

Mocht je al wat langer meelopen in de wereld van games, dan ken je ongetwijfeld de game Galaga. Galactic Nemesis is een ode aan die game en fans van de franchise en het shoot ‘m up-genre zullen zich meteen thuis voelen na het downloaden en spelen van het spel. Jij bent de laatste hoop van de mensheid, terwijl buitenaardse wezens de aarde proberen aan te vallen. In totaal krijg je 48 levels voor je kiezen, die je uitspeelt met een simpele besturing. Ook kun je je schip upgraden en in totaal in tien schepen vliegen.

  • Galactic Nemesis

The Incorruptibles – Knights of the Realm (gratis)

The Incorruptibles – Knights of the Realm is een real-time strategy game: een game waarin je goed moet nadenken over de strategie die je doorvoert, terwijl de vijand dat op hetzelfde moment doet. The Incorruptibles biedt niet alleen snelle actie aan, maar ook een diep strategiesysteem waar fans van dit soort games van zullen smullen. Tel daarbij op dat het redelijk goede graphics heeft en voor niets te downloaden is uit Google Play en de App Store en je hebt een titel die je als fan van het genre eigenlijk eens uitgeprobeerd moet hebben.

  • The Incorruptibles - Knights of the Realm

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.