Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe games voor op je tablet #3

Geschreven door
Geplaatst op22 januari 2016, 12:00 CategorieAndroid

Elke week bekijken we de drie beste nieuwe games die je op je Android-tablet en iPad kunt spelen. Deze week onder meer een platformpuzzelspel.

Ancestor (gratis)

Eén van de mooiste games deze week is ongetwijfeld Ancestor: een snelle platformpuzzelgame die je brein aan het werk zet. Je gaat op avontuur en komt onderweg heel wat exotische locaties en vallen tegen. Door vijanden te verslaan en het oprapen van speciale eenheden, ben je in staat om nieuwe kleden en orbs te kopen, die je vervolgens verder helpen op je avontuur. Hoe verder je in de wereld komt, hoe meer deze game van je reflexen en doorzettingsvermogen zal vragen. Ancestor is niet gemakkelijk, maar wel heel tof om te spelen.

  • Ancestor

TMNT Portal Power (4,45 euro / 4,99 euro)

Vroeger had je een fantastisch Teenage Mutant Ninja Turtles-spel dat geen enkele game binnen de franchise daarna kon evenaren: Turtles in Time. Kinderzender Nickelodeon doet nu een greep naar die nostalgie door wederom een brawler te introduceren binnen de TMNT-serie, eentje die nu te downloaden is voor Android en iOS. Je bestuurt alle schildpadden met touch- en swipe-besturingen. Let echter wel goed op: de game kost al bijna vijf euro en heeft ook nog in-app-aankopen, die permanent alternatieve kostuums zullen ontgrendelen.

tmnt-portal-power

  • TMNT Portal Power

Pocket Mortys (gratis)

Ben je bekend met het principe van Pokémon, dan kun je direct instappen in Pocket Mortys. Dit is een gamepersiflage van de populaire Pokémon-spelreeks van Nintendo en Game Freak en levert een soortgelijk avontuur af. Je kruipt in de huid van Rick, de man in de witte jas, en reist de wereld rond om te strijden tegen andere mensen, die allemaal hun eigen Mortys hebben. In totaal kun je meer dan zeventige bizarre Mortys vinden en trainen, waaronder Mustache Morty, Wizard Morty en Cronenberg Morty. Morty is die gast in het gele shirt.

pocket-mortys-groot

  • Pocket Mortys

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.