Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe games voor op je tablet #4

Geschreven door
Geplaatst op29 januari 2016, 12:00 CategorieAndroid

Elke week bekijken we de drie beste nieuwe games die je op je Android-tablet en iPad kunt spelen. Deze week onder meer Loot & Legends.

Loot & Legends (gratis)

Loot & Legends is een dungeon crawling role playing game (je doorzoekt kerkers op zoek naar schatten, terwijl je je personage traint), die eruit ziet als een bordspel. En dat is best grappig, omdat vroeger de rpg heel vaak gebaseerd was op een ander populair bordspel, genaamd Dungeons and Dragons. Deze game bevat niet alleen uitstekende gameplay, maar ook een hoop humor en dat kun je alleen al opmaken door de onderstaande trailer te bekijken. De game bevat standaard Tolkien-vijanden, turn-based combat en helaas ook in-app-aankopen.

  • Loot & Legends

Star Trek Timelines (gratis)

Star Trek Timelines staat deze week niet op onze radar omdat het één van die games is die nog helemaal af is – maar omdat het fans van de franchise een manier aanbiedt om met al hun favoriete personages te spelen in speciaal opgezette missies die spelers door de tijd laat reizen. Het is een free-to-play game met duidelijke in-app-aankopen, maar wanneer je daar overheen stapt, dan houd je een sci-fi rpg met strategische elementen over. Een avontuur voor Star Trek-fans om nooit te vergeten – er zijn honderden personages beschikbaar.

  • Star Trek Timelines

I Have No Mouth And I Must Scream (3,99 euro)

Ontwikkelaar DotEmu heeft er inmiddels een business van gemaakt om van oude point-and-click games mobiele varianten te maken, die uitstekend werken met een touchscreen-besturing. I Have No Mouth And I Must Scream is zo’n point-and-click spel in het horrorgenre, die meer dan twintig jaar geleden voor het eerst werd uitgebracht voor pc. Deze mobiele versie biedt de meerdere verhaallijnen en puzzels aan uit het origineel en geeft de speler opties met betrekking tot graphics, geluid en input. En er zijn geen in-app-aankopen aanwezig.

  • I Have No Mouth And I Must Scream

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.