Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Doe mee met de 1Password bèta op Android

Geschreven door
Geplaatst op21 januari 2016, 10:07 CategorieAndroid

1Password heeft een bèta voor Android gelanceerd waar je nu aan mee kunt doen. Eén van de nieuwe features is ondersteuning voor vingerafdrukscanners. Die ondersteuning zit sinds Android 6.0 Marshmallow ook ingebakken in het OS zelf.

1Password bèta op Android: zo doe je mee

De populaire wachtwoordenmanager 1Password heeft een bèta gelanceerd voor Android-eigenaars, waar je zelf ook aan kunt meedoen. De nieuwe app volgt wat meer de richtlijnen van het Material Design van Google en voegt onder meer ondersteuning toe voor de vingerafdrukscanner die we op steeds meer Android-apparaten tegenkomen. Mocht je een Android-apparaat hebben met zo’n scanner en je maakt al gebruik van deze applicatie, dan kijk je ongetwijfeld uit naar de nieuwste versie van de app, die je nu kunt downloaden via Google Play.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is te navigeren naar deze pagina en je aan te melden als tester, door op de ‘tester worden’-knop te drukken. Wacht even een moment en open daarna Google Play op Android en check of de bèta tussen Mijn Apps staat. Download hem daarna en als alles goed is gegaan, dan merk je dat meteen wanneer je 1Password opent: het design is verfrissend en anders, maar voelt nog steeds vertrouwd aan. In de instellingen van de applicatie kun je de vingerafdrukscanner activeren en natuurlijk meer dingen doen.

  • 1Password
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.