Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Exploding Kittens nu verkrijgbaar voor iOS

Geschreven door
Geplaatst op21 januari 2016, 14:40 CategorieApplicaties

De game Exploding Kittens is vanaf nu verkrijgbaar voor iPhone en iPad. De game kost je eenmalig twee euro en bevat in-app-aankopen, maar geen advertenties. Maar omdat het spel net is uitgebracht, zijn alle in-app-aankopen tijdelijk gratis.

Van Kickstarter naar bordspel, naar iOS

Een jaar geleden was er een uitermate populaire en succesvolle Kickstarter met de naam Exploding Kittens. De makers vroegen om tienduizend dollar om het bordspel te kunnen produceren en uiteindelijk lukte hen dat al binnen twintig minuten. Na twee dagen kroop het omhoog op de lijst van de meest gefundeerde Kickstarter-projecten ooit en was het de nummer in de categorie kaartspellen. Een week later brak het bordspel een ander record toen het 114 duizend backers had. Toen het project was afgelopen, was er 8,782,571 dollar binnengehaald.

Exploding Kittens is een multiplayer game voor twee tot vijf personen, bedoeld voor de mensen die van katten, explosies, laserstralen en soms ook geiten houden. Deze versie van het kaartspel bevat kaarten en regels die niet in het fysieke exemplaar verkrijgbaar zijn, dus ook kenners van de game kunnen nogmaals meegenieten. In het spel heb je het doel om de kat in de stapel kaarten niet te laten ontploffen. Trek je zo’n explosiekaart wel zonder daarvoor een oplossing te hebben, dan lig je uit het spel. Exploding Kittens kost 1,99 euro.

  • Exploding Kittens
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.