Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Facebook integreert Facebook M met WhatsApp’

Geschreven door
Geplaatst op20 januari 2016, 9:54 CategorieAndroid

Er is een nieuw gerucht opgedoken over een mogelijke integratie tussen Facebook M en de berichtendienst WhatsApp Messenger. Om toch nog wat te verdienen aan de dienst, zou Facebook beide apps willen samenvoegen in de toekomst.

Gerucht: Facebook M en WhatsApp worden geïntegreerd

WhatsApp is sinds deze week voor iedereen gratis. Maar hoe gaat Facebook dan aan de app verdienen? Het bedrijf liet weten te willen gaan verdienen aan de communicatie tussen bedrijven en klanten. Hoe dat gaat gebeuren, werd echter niet duidelijk gemaakt. Nu is het gerucht opgedoken dat het sociale netwerk dat wil bewerkstelligen met Facebook M, een digitale assistent. Die zou namelijk geïntegreerd worden met WhatsApp, zodat bedrijven met consumenten via die dienst met elkaar kunnen communiceren.

Die communicatie zal dan (gedeeltelijk?) verlopen via bots – een idee waar Google mogelijk ook mee speelt achter de schermen. Op dit moment test Facebook zelf ook Facebook M met hetzelfde idee: om bedrijven dus te laten communiceren met klanten. Dus het zou helemaal nog niet zo vreemd zijn wanneer blijkt dat dit gerucht klopt. Het grootste probleem waar de apps tegenaan zullen lopen is het aantal gebruikers. Nu test een paar honderd man M; wanneer de integratie zou worden uitgerold, zijn er bijna één miljard gebruikers.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.