Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Facebook voegt meer 3D Touch-opties toe aan iOS-app

Geschreven door
Geplaatst op22 januari 2016, 9:57 CategorieApplicaties

Facebook heeft aangekondigd dat het in de komende maanden meer 3D Touch-opties zal toevoegen aan de iOS-applicatie, voor iedereen met een nieuwe iPhone 6S (Plus). Eerst krijgt een klein groepje gebruikers toegang tot de features.

Meer 3D Touch opties voor iOS app van Facebook

Facebook zal meer 3D Touch-opties aan zijn iOS-gebruikers gaan aanbieden, voor iedereen met een iPhone 6S of een iPhone 6S Plus. Het gaat dan voornamelijk om Peek & Pop. De app stelt gebruikers straks in staat om web links, profielen, pagina’s, groepen, evenementen, profielfoto’s, foto’s en headers van tevoren te kunnen bekijken, voordat ze besluiten de pagina daadwerkelijk te bezoeken. Dat betekent dus ook dat je straks kunt checken wat een bepaalde link te bieden heeft, voordat je er op tapt binnen de iOS-app.

Daarnaast zal Facebook ook meer opties gaan aanbieden wanneer je het icoontje van de applicatie even ingedrukt houdt. Zo kan dat snelle menu je straks meteen doorsturen naar de nieuwsfeed. Tot nu toe kun je direct nieuwe berichten lezen of foto’s uploaden via dat menu. Helaas is het zo dat het nog niet bekend is wanneer de update naar iedereen wordt uitgerold, aangezien het sociale netwerk heeft aangegeven de update eerste te willen testen met een kleine groep. Daarna zal in het in de komende maanden voor iedereen beschikbaar komen.

  • Facebook
  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.