Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Facebook werkt aan een betere in-app-browser’

Geschreven door
Geplaatst op19 januari 2016, 9:41 CategorieAndroid

Facebook zou op dit moment werken aan een verbeterde in-app-browser voor zijn mobiele applicaties. Dat blijkt uit gelekte screenshots. Aan deze browser zou al meer dan een maand gewerkt worden.

Werkt Facebook aan een verbeterde in-app-browser?

Er zijn screenshots gelekt waarop we mogelijk een verbeterde in-app-browser zien van de Facebook-applicatie op iOS. Aan deze browser zou het sociale netwerk al meer dan een maand hebben gewerkt. Deze software zou een aantal dingen anders gaan doen dan de al beschikbare variant. Zo zullen gebruikers in staat zijn zelf een url in te vullen in de adresbalk. Dat lijkt misschien geen grove aanpassingen, maar Facebook wil natuurlijk dat je zo lang mogelijk binnen de app aanwezig bent – of je nu op het netwerk zit, of niet.

facebook-in-app-browser-2016

Daarnaast zou er een extra balk aan de onderkant van de browser zitten, met handige terug- en vooruitknoppen, waardoor je dus beter door de pagina’s kunt navigeren. Ook kun je bekijken hoe populair de specifieke link is op het sociale netwerk en zou je een pagina kunnen bookmarken. Ook is er een menuknop te zien, die mogelijk nog meer opties huisvest – maar daar is echter niets over bekend. Facebook heeft nog niets over de vernieuwde in-app-browser naar buiten gebracht. Wanneer die dus verschijnt, is onbekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.