Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Foto van scherm Samsung Galaxy S7 uitgelekt’

Geschreven door
Geplaatst op3 januari 2016, 11:09 CategorieAndroid

Er zou een nieuwe foto van het scherm van de Samsung Galaxy S7 zijn uitgelekt, die wat opwinding veroorzaakt onder techbloggers, omdat het er iets anders uitziet dan voorgaande berichten.

Sensors aan andere kant

Als je er goed naar kijkt, zitten de sensors en de frontcamera aan de andere kant: rechts in plaats van links. Dat de sensors aan de linkerkant van de luidsprekeropening zouden zitten, dachten we te weten aan de hand van een hoesjesverkoper die vroegtijdig zijn beschermartikelen voor het nog onaangekondigde toestel online zette.samsung galaxy s7 frontplaat

Er is overigens nog iets interessants aan het nieuwe plaatje: de lengte van de opening in het scherm voor de homeknop. Die lijkt een stuk te zijn uitgerekt. Maar of dat allemaal bewaarheid wordt, is afwachten.

6-inch Galaxy S7 Plus

Het blijft de vraag welke van de twee onlangs gelekte plaatjes correct zijn. Dat komen we pas te weten in februari, als Samsung het toestel – met mogelijk een grotere S7 Plus-variant van 6 inch – zal onthullen tijdens het Mobile World Congress in Barcelona.

Waterkoeling

Over de ‘inhoud’  van het toestel is al onthuld dat het toestel waarschijnlijk op een Qualcomm Snapdragon 820-chip gaat lopen. Ook wordt voorspeld dat de nieuwe vlaggenschepen waarschijnlijk worden toegerust met een usb type-c poort en er wordt gesproken over waterkoeling, een optie die Samsung veiligheidshalve zou willen inbouwen na de hitteproblemen met de Snapdragon 810 bij verschillende – andere – fabrikanten. Samsung heeft de Snapdragon 810 nooit willen gebruiken, en levert de Samsung Galaxy S6-familie met een eigen Exynos-processor.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.