Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fujitsu kondigt twee Windows 10-tablets aan

Geschreven door
Geplaatst op19 januari 2016, 9:14 CategorieWindows

Het Japanse elektronicamerk Fujitsu heeft twee nieuwe Windows 10-tablets aangekondigd: de Arrows Tab R726/M en de Tab Q736/M. Beide apparaten moeten in maart 2016 uitkomen in Japan – over een Nederlandse releasedatum is nog niets bekendgemaakt.

Twee Windows 10-tablets van Fujitsu

Fujitsu, een Japans elektronicamerk, heeft deze week twee Windows 10-tablets aangekondigd: de Arrows Tab R726/M en de Tab Q736/M. De eerstgenoemde is een gemakkelijk te dragen 12,5 inch hybride tablet met een full hd-scherm. Het apparaat weegt 1,25 kilo wanneer het magnetische toetsenbord is vastgeklikt. De tablet is gericht op online veiligheid, met features zoals een versleutelde SSD en een speciale chip, die zorgt voor je online veiligheid. De tablet is ook te verbinden met een extern scherm of LAN-kabel.

Dan hebben we nog de tweede tablet, de Fujitsu Tab Q736/M. Dit apparaat heeft een 13,3 inch lcd-scherm en is beschermd tegen stof, water en chemische dingen. De tablet is in verschillende configuraties verkrijgbaar: zo kun je er smart cards in stoppen of een handpalmsensor. Ook kun je ervoor kiezen een extra veiligheidsmodule toe te voegen. En omdat het apparaat bestand tegen allerlei zaken van buitenaf, is het met name geschikt voor op de werkvloer – vooral wanneer je in een ziekenhuis werkt of veel buiten werkt.

Prijs en beschikbaarheid

Het is niet bekend wanneer beide Fujitsu-tablets naar Nederland komen. In Japan komen beide apparaten in maart uit, voor een prijs van respectievelijk 147,300 en 187,300 yen (1150 en 1462 euro).

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.