Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Galaxy S7 (edge) krijgt microSD-kaartondersteuning en meer

Geschreven door
Geplaatst op5 januari 2016, 10:10 CategorieAndroid

Er zijn nieuwe geruchten opgedoken over de Samsung Galaxy S7. Het toestel wordt voorzien van microSD-kaartondersteuning en nog meer. Ook zou de S7 een grotere batterij krijgen en waterdicht zijn, als we de geruchtenmaker mogen geloven.

Galaxy S7 (edge): waterdicht, grotere batterij, microSD-kaartondersteuning

Er zijn een hoop geruchten verschenen over de Samsung Galaxy S7 (edge). Zo wordt er geroepen dat de toestellen worden voorzien van een microSD-kaartsleuf (die kaarten ondersteunt tot 200GB) en zouden die toestellen zowel stof- als waterdicht zijn dankzij de IP67-classificatie. Over de S7 edge wordt overigens ook gezegd dat het een qhd-scherm krijgt van 5,5 inch. Daarnaast zou de edge, het grotere model, een batterij krijgen met een vermogen van 3600mAh. De ‘normale’ S7 krijgt een accu van 3000mAh, volgens de geruchtenmaker.

Onder de motorkap zit mogelijk een huisgemaakte Exynos 8 Octa 8890-processor, met vier 2,3GHz-kernen en vier 1,6GHz-kernen. Houd er echter wel rekening mee dat Samsung per regio voor een andere processor kiest, dus het kan ook zomaar zijn dat wij hier de Snapdragon 820 zouden krijgen. Verder is er 4GB aan werkgeheugen en tot 64GB aan intern geheugen aanwezig. De camera aan de achterkant zou een megapixelresolutie van twaalf meekrijgen – wat in vergelijking met de S6 een downgrade is. Dat toestel heeft een zestien megapixel-camera.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.