Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google I/O 2016 vindt plaats van 18 tot en met 20 mei

Geschreven door
Geplaatst op12 januari 2016, 20:13 CategorieAndroid

Sundar Pichai, de ceo van Google, heeft aangekondigd wanneer de Google I/O-conferentie zal plaatsvinden dit jaar: van 18 tot en met 20 mei 2016. Traditiegetrouw is dit een conferentie voor ontwikkelaars, maar tijdens de laatste twee versies zagen we er ook nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Android.

Google I/O 2016: 18 tot en met 20 mei

Sundar Pichai, de huidige bestuursvoorzitter van de zoekmachinegigant, heeft via Twitter naar buiten gebracht wanneer we de nieuwe Google I/O-conferentie kunnen verwachten dit jaar. I/O vindt plaats van 18 tot en met 20 mei en is aanvankelijk bedoeld voor ontwikkelaars. De afgelopen twee jaar nam Google echter ook de tijd om nieuwe ontwikkelingen op bijvoorbeeld het gebied van Android naar buiten te brengen. Ook is het zo dat er toffe projecten of nieuwe producten worden laten zien tijdens deze conferentie.

Er is dus voor de niet-ontwikkelaar ook het één en ander om naar uit te kijken, zoals de nieuwe versie van Android, nu al Android N genoemd. Helaas is er vrij weinig naar buiten gebracht over deze nieuwe Android-variant, dus zullen we in de loop naar de presentatie toe nog veel geruchten zien verschijnen. Verder is er nog niets over de inhoud van de presentaties op de conferentie bekend, dus zullen we ook dat moeten afwachten. Mogelijk doet het bedrijf ook aankondigingen op het gebied van Android Wear en Android TV.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.