Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Pixel C heeft WiFi-problemen, Google weet ervan

Geschreven door
Geplaatst op5 januari 2016, 9:19 CategorieAndroid

De nieuwe tablet van Google, de Google Pixel C, heeft last van WiFi-problemen: hoe verder de tablet van de router verwijderd is, hoe slechter de verbinding. Gelukkig is Google er nu al van op de hoogte, dus een oplossing lijkt aanstaande.

WiFi-problemen voor de Google Pixel C

Mocht je vorig jaar nog snel een Google Pixel C-tablet in huis gehaald hebben, dan heb je mogelijk een probleem met het apparaat opgemerkt: de WiFi-verbinding vertoont kuren. Dan ben je niet de enige, aangezien er zich een hoop meer mensen op de fora van Google hebben gemeld met hetzelfde probleem. En de thread op dat forum blijft in omvang toenemen, dus het probleem is ook niet incidenteel. Het grootste probleem met de WiFi-verbinding, is dat de downloadsnelheden soms wel eens halveren.

Om een simpele reden ook: de mensen die problemen melden, ondervinden die problemen wanneer ze verder van de router in huis af staan. Normaliter moet een apparaat zijn verbinding dan gewoon behouden. Uploadsnelheden lijken overigens niet aangetast door dit probleem, waar helaas nog geen oplossing voor handen ligt. Wel is Google inmiddels op de hoogte, waardoor een oplossing aanstaande lijkt. Wanneer die oplossing er is en of dit met een simpele update verholpen kan worden, is momenteel helaas nog niet bekend.

  • Delen:
Google Pixel C
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.