Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google verbetert zoekfunctie binnen Inbox by Gmail

Geschreven door
Geplaatst op26 januari 2016, 18:09 CategorieAndroid

Google heeft een nieuwe update vrijgegeven voor Inbox by Gmail, de slimme e-mailapplicatie van de zoekmachinegigant, die zoeken versimpelt. De update wordt gefaseerd uitgerold voor Android en iOS en komt uiteindelijk ook naar de webversie.

Sneller zoeken binnen Inbox by Gmail

Deze week heeft Google een update vrijgegeven voor Inbox by Gmail. De update wordt in fases uitgerold, waardoor het even kan duren voordat je hem binnen hebt. Maar wanneer je hem binnen hebt, dan zul je merken dat een snelle zoekopdracht ook sneller en betere resultaten zal opleveren. De informatie die je opzoekt zal namelijk in een kaartachtige interface worden gepresenteerd, zoals Google Now dat ook ongeveer doet. Het nieuwe zoeken werkt onder meer met reserveringen, aankopen, rekeningen en abonnementen.

search

Je kunt het versimpelde zoeksysteem hierboven in actie zien. Onder de kaarten vind je nog altijd de andere relevante informatie die met je zoekopdracht te maken kunnen hebben en daaronder vind je de e-mailberichten in chronologische volgorde, zoals nu ook al het geval is. Google hoopt hiermee dat gebruikers sneller in staat zijn belangrijke dingen terug te vinden, zonder daar veel moeite voor te hoeven doen. Eerst wordt de update uitgebracht op Android en iOS en daarna zal het vernieuwde zoeken ook uitgebrachte worden voor het web.

  • Inbox by Gmail
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.