Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google werkt aan nieuwe weerkaarten voor Google Now

Geschreven door
Geplaatst op11 januari 2016, 9:36 CategorieAndroid

Google werkt momenteel aan nieuwe weerkaarten voor Google Now. Dit moet een compleet opnieuw ontworpen interface en uiterlijk gaan meebrengen. Op dit moment hebben slechts enkele Google Now-gebruikers toegang tot de nieuwe interface, dankzij een testfase.

Nieuwe weerkaarten voor Google Now

Op dit moment test Google de nieuwe look voor de weerkaarten die je aantreft in Google Now. De nieuwe kaarten zijn slechts zichtbaar bij een handjevol Google Now-gebruikers, waarschijnlijk omdat Google de kaarten bij die mensen uitprobeert in een testfase. De achtergrondkleur van de kaart is nu afhankelijk van de tijd van de dag en het type weer, kunnen we al opmaken uit de eerste screenshots. Ook krijg je een achtergrondafbeelding te zien, in een mooie, cartooneske stijl die Google vaker gebruikt.

google-weerkaarten

Daarnaast bieden de weerkaarten ook extra informatie aan, zoals de kwaliteit van de lucht en wanneer de zon opkomt en weer ondergaat. Ook kan er een boodschap in beeld gebracht worden voor mensen die gevoelig zijn voor bepaalde, terugkerende verschijnselen binnen de natuur. Als laatste zien we dat er drie tabs zijn: eentje voor vandaag, morgen en voor de komende tien dagen. Helaas weten we op moment van schrijven nog niet wanneer Google voornemens is de nieuwe kaarten voor iedereen te lanceren – mogelijk gebeurt dit al snel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.