Hangouts 7.0 laat mensen sneller op elkaar reageren

27 januari 2016 1 Minuut 0 Reacties
google-hangouts

Google heeft een nieuwe versie van Hangouts gelanceerd, Google Hangouts 7.0. Deze biedt onder andere de mogelijkheid sneller op elkaar te reageren door middel van quick replies: je kunt meteen beginnen met typen vanuit de notificatiebalk.

Google Hangouts 7.0 wordt nu uitgerold

Google heeft een nieuwe versie van Google Hangouts uitgebracht: versie 7.0. Hangouts 7.0 is momenteel alleen beschikbaar voor Android-gebruikers. De nieuwste versie van de berichtenapplicatie introduceert quick replies: gebruikers zijn nu in staat om direct vanuit de notificatiebalk te reageren op elkaar, zonder de app daadwerkelijk te hoeven openen. Dat doe je door op ‘beantwoorden’ te tappen. Dit werkt alleen wanneer er één berichtje is binnengekomen. Zijn het er twee of meer, dan dien je wel de applicatie te openen.

Daarnaast is het nu mogelijk een gesprek aan je homescreen toe te voegen. Dat kun je regelen vanuit Google Hangouts 7.0. Heb je dat gedaan, dan kun je direct van het homescreen terug naar het gesprek waar je gebleven was. Als laatste zien we dat er ook een bericht bovenaan de app is gekomen, die gebruikers adviseert om Google Messenger te gebruiken, onder het mom van ‘een nieuwe sms-applicatie’. Eerder kwam al naar buiten dat Google de sms-functie uit Hangouts zou willen slopen. Dit is nog geen bevestiging, maar het komt wel dichterbij.

Hangouts

Reacties (0)