Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Harvest Moon: Seeds Of Memories beschikbaar op iOS

Geschreven door
Geplaatst op15 januari 2016, 11:27 CategorieApplicaties

De game Harvest Moon: Seeds of Memories is vanaf nu te downloaden op iOS. Je koopt het spel voor een eenmalig bedrag en hebt geen last van in-app-aankopen. Later dit jaar verschijnt er ook een versie Android en zelfs voor Wii U.

Download nu Harvest Moon: Seeds of Memories

iOS-bezitters kunnen dit weekend aan de slag met de game Harvest Moon: Seeds of Memories, aangezien het spel vanaf nu verkrijgbaar is. Je betaalt eenmalig een bedrag van 9,99 euro en hebt daarna geen last van in-app-aankopen. Wel heb je tenminste 148MB aan vrije schijfruimte nodig en dien je tenminste iOS 6.0 of hoger te hebben. Dat betekent gelukkig dat oudere iPad- en iPhone-modellen ook de game kunnen draaien. In de Harvest Moon-serie ben je een boer en krijg je te maken met alles dat het boerderijleven vormt.

Naast het boerderijleven, dien je ook vriendschappen aan te gaan en zelfs uiteindelijk te trouwen met de man of vrouw van je dromen. Je zult je tijd moeten managen tussen je gezin, vrienden en werk en zult ook echt de consequenties moeten aanvaarden wanneer het digitale leven de overhand krijgt. In Seeds of Memories krijg je ook nog eens specifieke missies die je moet voltooien, met als einddoel het verzamelen van al die speciale zaadjes. Weet in elk geval dat een gemiddelde Harvest Moon-game een aanslag op je agenda en takenlijst is.

Wanneer de Android-versie lanceert, is niet bekend. Dat moet wel dit jaar gebeuren.

  • Harvest Moon: Seeds of Memories
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.