Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP voorziet HP Spectre x360-lijn van update

Geschreven door
Geplaatst op5 januari 2016, 14:07 CategorieWindows

HP heeft nieuwe versies van de HP Spectre x360 aangekondigd: één versie heeft een 15,6 inch 4K-scherm en audio van Bang & Olufsen. Ook is er een variant met een beeldscherm van 13,3 inch oled-scherm.

Dit zijn de nieuwe modellen van de HP Spectre x360

HP heeft tijdens de CES in Las Vegas twee nieuwe modellen van de HP Spectre x360 aangekondigd. Het eerste nieuwe model is er één met een 15,6 inch 4K-scherm, inclusief audio van het merk Bang & Olufsen. Deze convertible heeft een scherm met een resolutie van 3840 bij 2160 pixels en speakers die aan de voorkant geplaatst zijn. En om betere prestaties te leveren heeft HP optionele Intel Iris graphics en tot 16GB werkgeheugen ingebouwd. Ook is de convertible pc voorzien van een complete CNC aluminium behuizing.

hp-spectre-x360-ces-2016-2

De batterij gaat zo’n dertien uur mee op de full hd-versie en 9,5 uur op de 4K-variant. Onder de motorkap zit verder een zesde generatie Intel Core i7-processor en hebben consumenten uit verschillende maten van interne geheugen, tot aan een 512GB SSD. De convertible kan in meerdere standen gebruikt worden zoals je van een dergelijke apparaat gewend bent. Verder beschikt deze tablet-pc over een full size 1.5 millimeter backlit toetsenbord, drie usb 3.0-poorten, een mini display poort, HDMI en audioaansluiting.

HP kondigt daarnaast aan dat het vanaf het voorjaar 2016 een qhd oled-displayoptie aanbiedt bij de 13,3 inch HP Spectre x360. Het oled-display is dunner en lichter, terwijl de kleurenintensiteit toeneemt. Deze convertible pc zal ook optionele Intel Iris graphics en tot 1TB van SSD-opslag bieden. De 15,6 inch diagonale HP Spectre x360 wordt in januari verwacht met een prijs van 1899 euro. De 13,3 inch diagonale HP Spectre x360 wordt in het voorjaar van 2016 verwacht. Beide apparaten zijn voor entertainment en werken bedoeld.

  • Delen:
HP Spectre x360 (2015)
Windows 10
HP Spectre 15 x360
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.