Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Huawei werkt aan vier versies van de Huawei P9’

Geschreven door
Geplaatst op19 januari 2016, 10:01 CategorieAndroid

Naar verluidt werkt de Chinese fabrikant Huawei aan maar liefst vier versies van de Huawei P9, waaronder twee modellen die een phablet zouden zijn. Eén van de twee zou een opvolger moeten worden van de Huawei P8max, met zijn grote scherm van bijna zeven inch.

Gerucht: Huawei P9 verschijnt ook in twee phabletmodellen

Vorig jaar introduceerde Huawei drie Huawei P8-modellen: de gewone P8 met een 5,2 inch-scherm, een betaalbare P8 lite met een scherm van vijf inch en een phabletvariant die een scherm van 6,8 inch heeft, de P8max. Dit jaar zou de Chinese fabrikant voor al die toestellen een opvolger willen uitbrengen, waaronder dus de 6,8 inch-variant. Die zou de naam de Huawei P9max moeten dragen. Helaas is nog niet naar buiten gekomen hoe groot het scherm zou zijn, maar wij gokken ergens tussen de zes en zeven inch.

Naast deze phablet, zou Huawei aan nog een phablet binnen dezelfde serie willen werken, namelijk een ‘feature enhanced’-versie. De grootte van dit scherm van dit apparaat moet tussen de P9 en de P9max in liggen – onbekend is nog hoe groot precies. Dit apparaat zou ook meer werkgeheugen moeten aanbieden en een dual-rear twaalf megapixel-camera aan boord krijgen. Ook zou er meer intern geheugen aanwezig zijn. Of Huawei inderdaad deze kant op gaat is niet bekend – daarvoor moeten we de officiële aankondigen afwachten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.