Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iOS 9.3 voegt nachtmodus en meer toe

Geschreven door
Geplaatst op12 januari 2016, 9:13 CategorieiPad

iOS 9.3 is gisteravond in bèta gegaan, waardoor we nu alvast meer te weten komen over de aankomende update voor het besturingssysteem. Eén van de grootste toevoegingen is de nachtmodus, die enkele kleuren uit het scherm haalt wanneer het avond wordt.

Nachtmodus voor iOS 9.3

Apple heeft de bèta van iOS 9.3 gisteravond vrijgegeven aan ontwikkelaars, waardoor we nu al weten wat we van de aankomende update voor het OS mogen verwachten. Hieronder nemen we de veranderingen met je door. iOS 9.3 krijgt:

  • … een nachtmodus: door bepaalde kleuren, zoals blauw, te filteren op het scherm in de avond, zul je minder problemen hebben met in slaap vallen. Uit onderzoek blijkt dat met name de blauwe kleur je slaapritme kan verstoren. Deze modus wordt automatisch geactiveerd.
  • … vernieuwde notitie-, nieuws- en gezondheidsapplicaties. De notitie-app is nu te beveiligen met Touch ID. De nieuws-app kan beter nieuws aanbevelen op basis van je interesses. En de gezondheidsapplicatie voegt de data van de Apple Watch toe.
  • … verbeterde integratie tussen CarPlay en Apple Music, de muziekstreamingdienst van Apple.
  • … de optie om meerdere Apple Watches te koppelen aan één iOS-apparaat.

Als laatste hebben enkele officiële apps van Apple ook 3D Touch-ondersteuning gekregen, die nu shortcuts aanbieden op het homescreen. Wanneer iOS 9.3 wordt gelanceerd, is helaas nog niet duidelijk.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.