Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPad Air 3 wordt voorzien van vier speakers’

Geschreven door
Geplaatst op26 januari 2016, 9:26 CategorieiPad

Volgens een gerucht krijgt de iPad Air 3 van Apple maar liefst vier speakers, in plaats van twee. Ook zou er een cameraflits aanwezig zijn op de tablet. In het laatste geval kan er gesproken worden over een primeur.

Gerucht: iPad Air 3 krijgt vier speakers en een cameraflits

Er is een afbeelding opgedoken waarop we mogelijk het ontwerp van de onaangekondigde, maar zeker aankomende iPad Air 3 te zien krijgen. Op die afbeelding is te zien dat de tablet voorzien wordt van maar liefst vier speakers en een flitser voor de camera. In het laatste geval kan er van een primeur worden gesproken. Vorig jaar concentreerde Apple zich nog op de veel grotere iPad Pro en de uitbreiding van het iPad Mini-assortiment, maar dit jaar moet de Air 3 dan toch echt verschijnen. Mogelijk kondigt Apple de tablet in maart aan.

ipad-air-3-afbeelding

Dat de iPad Air 3 van een dual stereo setup voorzien kan gaan worden, is geen vreemde gedachte. Apple deed namelijk hetzelfde met de iPad Pro en dat leverde een mooi geluid op. Niet alleen kan de positionering van het geluid zich aan de gebruiker aanpassen, ook merk je het niet meteen wanneer één van de speakers op één of andere manier gedempt wordt. Waarom Apple echter een flitser zou willen toevoegen aan het arsenaal van een tablet, is wellicht een beetje vreemd. Vooral ook omdat smartphones handiger zijn voor fotografie en minder groot.

  • Delen:
Apple iPad Air 2
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.