Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iPad Pro Smart Connector kan accessoires updaten

Geschreven door
Geplaatst op28 januari 2016, 9:56 CategorieiPad

Je kunt binnenkort de software van accessoires voor de iPad Pro updaten door ze simpelweg aan te sluiten op de Smart Connector van de tablet. Dit blijkt uit vernieuwingen die in iOS 9.3 teruggevonden zijn.

iPad Pro Smart Connector kan accessoires updaten

De iPad Pro is de eerste iPad met een Smart Connector. Hiermee kunnen accessoires, zoals bijvoorbeeld een toetsenbord, verbonden worden. De connector kan een accessoire opladen en snel gegevens uitwisselen, maar het wordt binnenkort ook mogelijk de accessoire van nieuwe software te voorzien.

Stefan Wolfrum, een Duitse ontwikkelaar, heeft deze functie ontdekt in de nieuwe beta-versie van iOS 9.3. Deze versie van iOS zorgde er namelijk voor dat het Logitech Create Keyboard, automatisch van de nieuwste software voorzien werd.

Middels een pop-up vraagt Apple of je het toetsenbord nu of later van een update wilt voorzien. Kies je voor nu dan krijg je middels een percentage voorgeschoteld wat de status van de update is. Er wordt niet vermeld wat de update exact verbetert, maar in dit specifieke geval heeft Logitech de toetsinvoer verbeterd.

iOS 9.3 is inmiddels als publieke beta beschikbaar. Wanneer de nieuwe versie van iOS voor iedereen uitgerold wordt is nog niet duidelijk.

  • Delen:
Apple iPad Pro
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.