Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPhone 7 krijgt een dunne, waterdichte body’

Geschreven door
Geplaatst op8 januari 2016, 9:42 CategorieiPhone

Er zijn wederom geruchten verschenen over de iPhone 7, die naar verluidt een dunne, waterdichte body krijgt, waar geen 3.5 mm-koptelefoonaansluiting in zit. Ook zou de nieuwe smartphone draadloos opgeladen kunnen worden.

Gerucht: iPhone 7 draadloos op te laden, en meer

Deze week zijn er wederom geruchten verschenen over de iPhone 7, die mogelijk in een smartphone- en phablet-variant wordt gelanceerd. Eén van de meest hardnekkige geruchten is dat het apparaat geen 3,5 mm-hoofdtelefoonaansluiting zal krijgen. Zodoende zou Apple de body veel dunner kunnen maken. In plaats daarvan zou Apple die willen vervangen voor een Lightning-poort, die momenteel wordt gebruikt voor het opladen van je iApparaat. Beats zou al werken aan nieuwe koptelefoons, die zijn voorzien van een Lightning-aansluiting.

Het andere hardnekkige gerucht (ook deze hebben we eerder gehoord) gaat over het idee dat de iPhone 7 waterdicht zou zijn – iets waar Apple vermoedelijk al jaren aan zou werken. Ook wordt er nog steeds gesproken over de mogelijkheid de iPhone draadloos op te kunnen laden. Wat er hiervan allemaal waar is, is op moment van schrijven moeilijk iets van te zeggen. Het zijn geruchten, hardnekkige geruchten weliswaar, maar nog steeds verhalen gebaseerd op ‘mensen die kijk op de situatie hebben’. We wachten Apples aankondiging rustig af.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.