Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPhone 7 Plus krijgt 256GB geheugen en 3100 mAh batterij’

Geschreven door
Geplaatst op2 januari 2016, 23:00 CategorieApple

De iPhone 7 Plus (hierboven op een concept-ontwerp van een fan) wordt niet alleen qua formaat een grote phablet, maar ook wat betreft de hardware maakt het toestel een stap vooruit. Er zou 256GB aan intern geheugen in gaan, en een 3100 mAh batterij.

Anonieme bronnen

Dat melden de onvermijdelijke anonieme bronnen, die deze informatie halen bij toeleveranciers van Apple en de aldus verzamelde geruchten verspreiden op internet. Zoals gewoonlijk is er geen manier om dit te verifiëren: Apple houdt altijd de mond stijf dicht totdat de dag van de officiële presentatie plaatsvindt.

Stevige hardwarebump

Verder over de geruchten dan maar. De 5,5-inch telefoon blijft hetzelfde schermformaat behouden als de iPhone 6 Plus en de iPhone 6S Plus. Hoe het verder gaat met de kleinere iPhone 7, is niet bekend, maar de iPhone 7 Plus zal in ieder geval een stevige hardwarebump krijgen. Wellicht ziet Apple de iPhone 7 Plus voortaan als het werkelijke vlaggenschip van de line-up, maar of dat zo is, moet nog blijken.

Exclusief voor de iPhone 7 Plus

Vertaald uit de online geruchten, komt deze tekst: “Belangrijkste wijziging is dat de iPhone 7 Plus een geheugencapaciteit krijgt van 256GB. Die capaciteit is exclusief, samen met de grotere batterij en het grotere scherm zijn dit de belangrijke verschillen met de iPhone 7.”

Grotere batterij

De batterijcapaciteit zou met 13 procent groeien. Oftewel, er komt 350 mAh bij. Dat is flink meer dan de 2750 mAh die de batterij van de iPhone 6S Plus biedt, en het moet de phablet langer in leven houden.

Phablet

De Plus-iPhones hebben nu al een scherm met een betere resolutie dan de ‘gewone’ iPhones, en bovendien beschikken ze over optische beeldstabilisatie (OIS). Het is echter de vraag of Apple deze opties niet ook in de iPhone 7 zal inbouwen. Nu moet je hiervoor nog naar de phablet-variant grijpen.

Prijs

Het is een open vraag hoe duur de iPhone 7 Plus met 256GB gaat worden. Wellicht laat de producent de 16GB-versie vallen en begint de line-up met 64GB-modellen als goedkoopste variant.

  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.